Idol 2013

Nu mina vänner ska jag förklara storheten med Kevin Walker om ni inte redan har förstått det. Så här är det: 
 
Kevin kanske inte är den bästa sångaren i denna tävlingen det vet jag, jag hör att han sjunger falskt ibland och jag hört att han har sjungit i fel tonart en eller två gånger. Men faktum är att enligt mig så handlar denna tävlingen om så himla mycket mer än så. Denna tävlingen handlar om att kunna bli berörd och kunna känna glädje i musiken, få se en artist födas. Kevin är en unik artist med mer karisma, utstrålning och känsla än någon annan som bara har börjat sin karriär. Jag föll för honom redan vid hans audition och måste säga att han enligt mig har utvecklats enormt under denna tid men framförallt tror jag att han kan utvecklas ännu mer, för han kan och det har han också visat. Jag ska avslöja en hemlighet att ju längre Kevin går desto bättre tycker jag om honom och desto större crush får jag på honom. För sanningen är den att vem har inte gjort en resa i den tävlingen om inte Kevin Walker?  
 
Kevin har haft två karriärer denna höst. Han har pendlat vecka ut och vecka in mellan två olika städer för att kunna spela fotboll samtidigt som han skulle kunna var med i idol vilket dessutom är två stycken karriärer som tar enormt på krafterna. Det kan inte ha varit något annat än stress och press. Samtidigt som han har pendlat mellan dessa två karriärer så har han fått ta mer negativ kritik än alla andra deltagare tillsammans. Ändå har han ställt sig upp igen och gjort sitt bästa. Han har alltid bjudit på ett leende varje vecka. 
 
Jag har inte bara en jättestor crush på Kevin, jag beundrar honom. Han är en överlevare, en kämpe och en riktigt riktigt bra förebild för denna idealfyllda värld. Kevin visar att ingenting är omöjligt. Jag har själv gått igenom jobbiga tider i mitt liv och det är just därför som jag beundrar honom så himla, himla mycket. Kevin behövs i finalen för att bevisa att trägen vinner. Han är den som har kämpat mest i hela tävligen för att han har tagit så otroligt mycket skit. Han får mig le, bli berörd, inte bry mig om vad folk tycker och tänker. Han behövs också i den här världen. Vi borde inte skämmas över honom, vi borde istället inse att killen har ett enormt psyke och istället avunda honom samtidigt som vi borde hylla honom. Vi borde ge honom en eloge och applåder, för det är väldigt få som hade klarat av det här som han har gjort. Om jag en dag träffar honom så ska jag säga just som det är, för det är han värd. 
 
Kevin Walker är sann förebild och en sann idolvinnare oavsett om han eller Elin vinner. Jag har aldrig haft en sådan stor crush i idol. Vi behöver honom i denna världen, så är det bara. 
Okategoriserat | | Kommentera |
Upp