Nyårslöften inför 2015

Ni har redan fått reda på att jag ska börja träna för att må bra inför nästa år, det är ett av mina nyårslöften, men jag har några fler som jag tänkte dela med mig utav. Det fär inns dock en grej som alla dessa löften har gemensamt (inklusive det ni redan har fått reda på)- Att må bra. Här kommer dem i en lite mer invecklad beskrivning.
 
Äta nyttigt. Att träna och att äta nyttigt behöver inte betyda att man vill gå ner i vikt eller motsatsen. Även om jag i princip kan äta vad jag vill och hur mycket jag vill utan att gå upp någonting så känner jag ändå av i min kropp när jag ätit för mycket onyttig mat. Jag erkänner- Jag älskar snabbmat, jag älskar godis, läsk, chips och allt sött. Det enda jag inte är särskilt förtjust i är glass i alla dess former. Hur som helst, att äta nyttigt kommer att bli en utmaning men med en motivation och att hitta en massa hälsosamma recept på både sötsaker och mat så vet jag att jag kommer klara detta. Jag vet att jag kommer känna mig så himla mycket gladare och starkare i både mig själv och i min kropp. 
 
Dricka mer vatten. Varje morgon ska jag dricka ett glas vatten och ett glas citronvatten. Varför? Jo vanligt vatten för att det är bra för både huden och kroppen samt gör att du känner dig gladare. Citronvatten för att det ökar immunförsvaret, ökar din energi, dödar celler i ditt ansikte, väcker dina hjärnceller till liv och gör att du får en bättre anderäkt
 
Tänka positivt. Jag är även idag och har alltid varit en väldigt positiv människa och stör mig på negativitet. Men jag ska bli ännu mer positiv. Jag ska bli den där otroligt irriterande människan som folk himlar med ögonen åt för att hon inte har några gränser för hur positiv man kan vara. Jag tror på att allting händer av en anledning och det finns alltid fördelar med allt. Vissa saker kanske tar längre tid men allting kommer att lösa sig så länge du tänker positivt. Och tro mig du kommer må myckter bättre om du slänger bort alla negativa tankar och lever i nuet. Du lever. Du är frisk. Du har tak över huvudet. Du har mat. 
 
Öka mitt sociala liv. Jag ska inte sitta vid datorn 24/7, jag ska inte sitta med ipaden eller mobilen så fort jag får en ledig stund. Jag ska istället ta risker ut i livet, jag ska ta kontakt med lite gamla vänner och jag ska fler promenader. Jag ska sitta på fler uteserveringar och snacka om livet, jag ska le mer och jag ska ta mer bilder. Kort sagt jag ska leva mitt liv mycket mer än vad jag gör idag. Ingen, jag menar verkligen ingen mår bra att sitta inne dag ut och dag in. Att röra på sig och ha ett socialt liv är bättre för det mesta. 
 
Nu tycker jag att vi laddar inför 2015! ÄR NI MED MIG? Vi gör det här tillsammans! 
 
Okategoriserat | | Kommentera |
Upp